x

Canon PowerShot G7X Mark II compact camera (Vlogcamera) incl 32 GB SD card in doos met oplader.

Canon PowerShot G7X Mark II - Vlog camera - Canon G7X Mark II - 32 GB

€399,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Gouda

Canon PowerShot G7X Mark II Compact Camera

Vlogcamera incl 32gb SD Card In doos met oplader geheel in zeer nette staat!

Getest in onze winkel.

Afhalen heeft onze voorkeur, kunt u de camera bij ons even uitproberen                                             Verzenden € 7.75 inclusief Transportverzekering

De Canon PowerShot G7 X Mark II is een topmodel compactcamera met een DIGIC 7-processor, 1 inch CMOS-sensor en 4,2x optische zoomlens. Deze en andere specificaties maken de G7 X Mark II een zeer aantrekkelijk model voor het vastleggen van foto's en video's. Op het gebied van video weet de PowerShot G7 X Mark II zich ook te onderscheiden. De Full HD-video's zijn kraakhelder en alle instellingen kunnen handmatig bediend worden. Op deze manier kun je altijd je eigen stijl terug laten komen in de films. De Dynamic Image Stabilization corrigeert trillingen over vijf assen, waardoor bewegingen minimaal zichtbaar zijn. Wifi en NFC stellen je in staat om gemaakte opnames direct te delen en GPS is mogelijk via de mobiele telefoon. De G7 X Mark II geeft je altijd eenvoudig de volledige controle over het toestel met kwalitatief hoogwaardige foto's en video's als uitkomst.

Verzenden € 7.75 Incl Verzekering en T&T

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Gouda.

Used Products Gouda
Lange Tiendeweg 73
2801KG Gouda

Telefoon: 0182-78 59 31
WhatsApp: 06-49830351

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop