x

iDual LED lamp dimbaar GU10 2-stuks met afstandsbediening NIEUW IN DOOS

iDual LED lamp dimbaar GU10 2-stuks met afstandsbediening NIEUW IN DOOShttps://www.usedproductsWINKEL.nl/idual-led-lamp-dimbaar-gu10-2-stuks-met-afstandsbe.html

€39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Gouda

iDual LED lamp dimbaar GU10 2-stuks met afstandsbediening

 

Deze iDual lamp kunt u heel eenvoudig in ieder armatuur met GU10 fitting plaatsen en zeer eenvoudig uw ruimte omtoveren in iedere gewenste sfeer. Van warm gelig licht voor extra sfeer tot helder wit licht om goed bij te werken. Alle functies eenvoudig te bedienen zonder installatie, gewoon richten en de gewenste functie intoetsen. Makkelijk uitbreidbaar met alle andere iDual producten. Dankzij deze witte en gekleurde lampen kunt u met een eenvoudige druk op de afstandsbediening zelf onmiddellijk een aangename sfeer in uw huis creëren. U hebt keuze tussen 4 verschillende soorten wit licht, namelijk: van gezellig warm licht tot zeer fel daglicht. Daarnaast kunt u kiezen tussen 8 verschillende gekleurde lichtscenes. De lamp is dimbaar met behulp van een afstandsbediening. Deze lamp heeft een levensduur van ongeveer 20.000 branduren.

Verzenden € 5.75

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Gouda.

Used Products Gouda
Lange Tiendeweg 73
2801KG Gouda

Telefoon: 0182-78 59 31
WhatsApp: 06-49830351

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop