x

Marshall MG15R Gitaarversterker

Marshall MG15R Gitaarversterker

€ 79,99

Omschrijving

Marshall MG15R Gitaarversterker

Met de Marshall MG15R gitaarversterker beschik je over alle basisbenodigdheden én een ingebouwde reverb voor het toegevoegen van een beetje extra vibe. Dus je kunt gelijk thuis aan de slag, maar door zijn beschaafde volume kun je met de MG Gold zelfs oefenen in sommige bandsituaties en optreden op kleinere podia. Door de 8 inch custom speaker is je gitaargeluid toch voorzien van volle bassen en heldere trebles. Om de klank nog iets aan je eigen sound en genre aan te kunnen passen, heeft dit Marshall combo een 3-bands equalizing aan boord. De volumes van beide kanalen kun je los van elkaar instellen. Bij het overdrive kanaal kun je met de gain draaiknop bovendien bepalen hoeveel oversturing je precies toe wilt voegen.

Specificaties:

 • 15W
 • Werkt uitstekend
 • Verkeert in goede staat

  Garantie:
  1 MAAND GARANTIE

Nieuwprijs: €139.99

Bij ons: €79.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Gouda.

Used Products Gouda
Lange Tiendeweg 73
2801KG Gouda

Telefoon: 0182-78 59 31

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • iDEAL in de webshop
 • Bancontact in de webshop