x

Worx wx655 Vibrafree Excentrische schuurmachine in koffer met stofvanger

Worx wx655 Vibrafree Excentrische schuurmachine in koffer met stofvangerhttps://www.usedproductsWINKEL.nl/worx-wx655-vibrafree-excentrische-schuurmachine-in.html

€59,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Gouda

Worx wx655 Vibrafree Excentrische schuurmachine in koffer met stofvanger

De Worx WX655-excenterschuurmachine Vibrafree revolutioneert de schuurtechnologie. Naast een uitstekend schuurvermogen overtuigt de WX655 door zijn uitstekende hantering dankzij minimale trillingen. De door Worx gepatenteerde Vibrafree-technologie maakt dit mogelijk. In tegenstelling tot andere standaardmachines die met slechts één schijfplaat werken, beschikt de Worx WX655 over twee in tegengestelde richting draaiende schijfplaten, die voor een rustige, trillingsvrije loop zorgen. Hierdoor kan de Vibrafree eenvoudig geleid worden en worden uw armen en polsen tegelijkertijd ontlast. Met de Vibrafree wordt elk project leuk.

De schuurmachine heeft wat lichte gebruikers sporen (zie foto's) maar werkt nog perfect

 

Verzenden€ 7.25 incl T&T Code verz.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Gouda.

Used Products Gouda
Lange Tiendeweg 73
2801KG Gouda

Telefoon: 0182-78 59 31
WhatsApp: 06-49830351

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop